info@fotografie-video.nl | 06 53 342 677
sliderfamverhalen

Familieverhalen

We koesteren de herinneringen van onze naasten opdat ze maar niet vergeten worden. Deze waardevolle herinneringen willen we graag vasthouden en liefdevol op terug kunnen kijken. En dat kan: met FamilieVerhalen.

Wat komt er kijken bij een documentaire?

Bij een documentaire filmen we jouw opa, oma, vader, moeder, vriend of partner zoals diegene is, in de volle kracht van zijn of haar leven en in zijn of haar eigen omgeving. Zie het zo: we hebben een leuk gesprek en ‘toevallig’ staat daar een camera bij. Het grote verschil is dat we zo’n gefilmd gesprek goed voorbereiden. Zo hebben we een kennismakingsgesprek en laten we ons inspireren door een uitgebreide vragenlijst. Tijdens het gesprek is er minimaal een vertrouwd iemand bij om de dialoog te ondersteunen.

Waar gaat het FamilieVerhaal over?

Onze focus ligt op het leuke, het mooie en vooral: het échte verhaal. Eigenlijk kan er van alles voorbij komen, zoals jeugd, schooltijd, kattekwaad, diensttijd, vakanties, verhuizingen, sport of werk tot en met het laatste dubbeltje dat ergens voor moest worden omgedraaid. Bijzondere gebeurtenissen en belevenissen waar we allemaal geen genoeg van krijgen om over te praten.

 

Voorbeelden van Familieverhalen

Een overzicht van Familieverhalen geproduceerd door ons.

 

Niets is standaard, toch zijn er drie soorten van FamilieVerhalen:

Zie hier onze productoverzicht:

 

Korte film
€ 499,-
Kort, spontaan en gezellig
Een korte film over een bepaalde periode uit het leven of een speciale activiteit van een van je familieleden. Het kennismakingsgesprek (zonder camera) en het interview (met camera) zijn op één dag. Direct na de intake van ongeveer 30 minuten, doen wij het interview van 2-3 uur met vaste camera-opstellingen. We kunnen ook nog door uw fotoalbums bladeren. Dat kan thuis of op de locatie naar keuze.
Meer
Extra lengte
€ 1499,-
Spontaan, gezellig en meer
Zoals de basisvariant, alleen vinden kennismakingsgesprek en interview plaats op twee dagen. Tussentijds schrijven we een script, dat het verhaal ondersteunt. Dit vormt tevens een goede leidraad voor de montage.
Meer
Uitgebreid
€ 2499,-
Spontaan, gezellig en uitgebreid
Waarbij in de tweede sessie het script wordt besproken. Daarna worden op verschillende dagen interviews opgenomen op verschillende locaties naar keuze (en eventueel met verschillende mensen). Het geheel wordt hierna afgemonteerd als een ‘televisiedocumentaire’.
Meer
kadotip picto

Analoog naar Digitaal

Overzetten van oude beelden op DVD of USB

Wij kunnen u oude beeldenarchief omzetten naar een digitaal medium.

Voor meer informatie KLIK op de onderstaande knop.