info@fotografie-video.nl | 06 53 342 677
sliderklikmagazine

Videocommunicatie is een onderdeel van het communicatieplan

AT Team QD home
wrk18
wrk15
wrk09
wrk05
wrk02
wrk01
wrk03
wrk13
wrk19
pqfilm03

Het KLIK team

Wij zijn gespecialiseerd in fotografie, video en animaties. Wij helpen uw klant visueel op weg door de boodschap op een opvallende en onderscheidende manier te presenteren.

Met beelden kun je een verhaal vertellen. Beelden kunnen prikkelen, nieuwsgierig maken, verduidelijken of verrassen. Fotografie-video is specialist in het vertellen van uw verhaal, d.m.v. fotografie, video en/of animaties.

FOTOGRAFIE
Omdat beelden vaak meer zeggen dan woorden, om een bijzondere gelegenheid of persoon vast te leggen als herinnering of je producten als professionele foto te gebruiken op je website.

Ook oude beschadigde foto’s die bijvoorbeeld gescheurd of bekrast zijn in de loop der jaren, kunnen wij voor je opknappen. Wij zorgen eerst dat deze foto digitaal wordt waarna wij kunnen gaan retoucheren. Daarna krijgt u hem geprint weer terug.

ANIMATIE
Een 2D-animatie kan een goede toevoeging zijn op de videobeelden die uw verhaal extra verduidelijken of verfraaien. Zowel geschikt voor website als videoproducties.

IMAGOFILM

Doel: Uw bedrijf onderscheiden van concurrenten, een soort visitekaartje afgeven aan klanten en via een sterk middel uw bedrijf neerzetten.

Via een imagofilm kunt u zelf bepalen hoe u zich onderscheidt binnen de markt. U kunt een nieuw imago opzetten en het huidige imago verdiepen. De film laat zien hoe u te werk gaat, wat centraal staat binnen het bedrijf.

U maakt (potentiële) klanten duidelijk waarom zij bij u klant zouden moeten zijn en niet bij uw concurrent.

WERVING- EN SELECTIE

Doel: Potentiële medewerkers informeren en enthousiasmeren over het werken binnen uw bedrijf.

Middels een wervingsfilm kunt u nieuwe medewerkers enthousiast maken voor het werken binnen uw bedrijf. Tevens kunt u zich onderscheiden van andere concurrerende werkgevers en op een creatieve wijze laten zien wat werken bij u betekend.

PRODUCT- EN DIENSTENFILM

Doel: Productieproces vertonen en reclame maken voor eigen producten.

Via een productiefilm kunt u aan kijkers laten zien welke producten u verkoopt en hoe uw producten tot stand komen. Het proces van het inkopen van de grond- of basisproducten tot de verkoop in de winkel kan op unieke wijze worden gepresenteert. Waar let u op als producent, wat is belangrijk tijdens het productieproces en waarom zijn uw producten beter dan die van de concurrent zijn vragen die beantwoordt worden in dit type film.

INSTRUCTIEFILM

Doel: Uw klanten informeren over het gebruik en toepassing van het product.

Middels een instructiefilm kunt u klanten laten zien hoe om te gaan met uw producten. Visueel kunt u duidelijker maken wat van belang is bij het gebruik van uw product en waar klanten op moeten letten. Een dergelijke film scheelt drukkosten en voorkomt onduidelijkheden of misinterpretatie van de omschrijving.

 

 

Wij respecteren uw privacy en gaan zorgvuldig met uw gegevens om.

Gegevens worden alleen digitaal opgeslagen en dan achter ten minste één wachtwoord. Wij kopen geen adressenbestanden, noch stellen bestanden ter verwerking ter beschikking aan derden. Dit laatste met uitzondering van ons accountantskantoor en onze systeembeheerder. Met elk hebben wij een verwerkingsovereenkomst met het oog op de inzage van onze gegevens.

Wij verwerken slechts die data die te herleiden is tot een persoon en diens rol binnen het economische verkeer. Wij verwerken geen privé-informatie en leggen geen verbanden in de privésfeer van natuurlijke personen.
Daarnaast zullen wij in ons social-media gebruik terughoudend zijn in bijvoorbeeld het gebruik van niet-openbare namen en afbeeldingen.

Mocht u gegevens willen wijzigen of verwijderen, dan geven wij snel gehoor aan uw verzoek. Voor meer informatie kunt u contact opnemen op basis van de op de website opgenomen contactgegevens.

Famverh-logoweb

Waar gaat het FamilieVerhaal over?

We koesteren de herinneringen van onze naasten opdat ze maar niet vergeten worden. Deze waardevolle herinneringen willen we graag vasthouden en liefdevol op terug kunnen kijken.

Wat komt er kijken bij een documentaire?

 

kadotip picto

Overzetten van oude beelden op DVD of USB

Wij kunnen u oude beeldenarchief omzetten naar een digitaal medium.

Voor meer informatie KLIK op de onderstaande knop.