Bedrijfsvideo 

Uitgelichte actuele berichten

Bedrijfsvideo

Een bedrijfsvideo is een waardevol document waarin de bedrijfsvoering en de geschiedenis van een onderneming vastgelegd kunnen worden. De verslaggeving van een zakelijke gebeurtenis of het vastleggen van een productieproces kunnen belangrijk zijn.

Wagenborg

Hoe zwaar materieel over het dak heen getild wordt en vervolgens geplaatst is op een naastgelegen dak.

Pieterse Container- en transporthandel

Het plaatsen van de tribune en bar op Circuit Zandvoort.

Imagovideo

Een imagofilm is de ideale manier om een bedrijf te presenteren. Kort en bondig geeft het een impressie van de onderneming over het wie, wat, waar en waarom. 

Video op locatie

Video-opnames kunnen op bijna elke gewenste locatie gemaakt worden. De opdrachtgever bepaalt hoe hij de beelden vast wil laten leggen en bespreekt hoe hij ze wil gebruiken. Het klikteam monteert vervolgens alle beelden tot een handzaam document. 

Instructie video

Het kan nuttig zijn om uit te leggen wat er binnen de onderneming gebeurt. De handelingen van een werknemer, de toepassing van een machine of de uitleg over een proces zijn visueel gemakkelijker te bevatten dan de beschrijving in een boek. Visueel maken is effectiever en doeltreffender. 

Producten en Diensten op video

Voor allerlei toepassingen kunnen beelden van producten en diensten vastgelegd worden. Hoe werkt een productieproces, hoe werkt de dienstverlening, hoe wordt service uitgevoerd of gaat de logistieke actie in zijn werk. De verslaggeving middels video van dergelijke zaken verduidelijkt veel. 

Reacties

Merel Strevert

"Bedankt voor de video die jullie van ons bedrijf hebben gemaakt. We zijn zeer tevreden. Gezien de reacties van onze klanten heeft het zeker zijn doel bereikt."

Piet van der Veen

"Wat een prachtige video hebben jullie van ons bedrijf gemaakt. De beelden zijn duidelijk, overzichtelijk en luchtig gemonteerd, waardoor het prettig is om naar te kijken."

Jos Drost

“Hartelijk bedankt voor de fijne samenwerking tijdens het vervaardigen van onze nieuwe bedrijfsvideo. Het was bijzonder hoe snel onze werknemers zich op hun gemak voelden tijdens de opnames. Hierdoor komt de video heel natuurlijk over."