Fotografie

In studio of op locatie

Op locatie of in één van onze studio's kunnen foto opnames gemaakt worden. De beelden worden vervolgens geretoucheerd en in een vooraf besproken document aangeleverd. Foto's kunnen tevens in allerlei vorm toegevoegd worden aan een videodocument.

Portretfotografie

Poseren voor een camera is niet voor iedereen een gemakkelijke opgave. Met geduld en rust maakt de ervaren fotograaf opnames van de hoofdpersoon die zichzelf daarbij herkent in al zijn of haar schoonheid.  

Groepsfoto

Een groep mensen in al zijn dynamiek vastleggen is een grote opgave. De ervaren vakman weet met humor en artistiek inzicht de energie vast te leggen die een groep verbindt. Een groepsfoto moet kracht, rust en plezier uitstralen.

Architectuur

Fotografie van panden of objecten onder de juiste hoek, met de beste belichting en op het meest geschikte moment van de dag.
De ervaren fotograaf overziet het en neemt de tijd om het beste resultaat te behalen. 

Natuur

Natuurbeelden vastleggen die scherp zijn en de focus leggen op details vergt inzicht van een ervaren fotograaf.

Product en Dienst

Producten en diensten vastleggen zodat de kijker geboeid is en begrijpt wat de kracht van het beeld is vergt ervaring van een  fotograaf met inzicht.  

Dieren

Bewegende beelden vastleggen vergt de kunst van de ervaren fotograaf, die met geduld en de juiste instellingen tot het beste eindresultaat komt.  

Congres

Foto opnames maken tijdens een congres, waarbij de hoofdrolspelers voortdurend in beweging zijn, vereist de dynamiek en flexibiliteit van een ervaren fotograaf.  

Presentatie

Presentaties kunnen statische activiteiten zijn. De ervaren fotograaf weet de dynamiek op het juiste moment op te pakken waardoor de kijker geboeid wordt.

Seminar

Een seminar is een zakelijke gebeurtenis waarbij de deelnemers geboeid luisteren en niet heel beweeglijk zijn. In het vastleggen van beelden moet een zekere dynamiek verwerkt worden. Dat is de kunst van de fotograaf met inzicht, die bovenal het juiste moment weet te pakken.

Workshop

Tijdens een workshop worden veel handelingen verricht. Om met een beperkt aantal beelden de kern van het onderwerp te pakken
is de ervaring van een gedreven fotograaf nodig.

Reacties

Margreet de Pater 

"Ontzettend bedankt voor het organiseren en uitvoeren van het internationale congres van ISPS 2019 in De Doelen te Rotterdam. We kregen van over de hele wereld complimenten. Zoiets had men in deze branche nog nooit meegemaakt."

Michael van Oord

"Dank voor alle ervaring die we met jullie konden delen op het gebied van het vastleggen van onze presentatie."

Vera Boomgaarde

"Fijn dat we konden samenwerken en de hele presentatie inclusief banners, badges en leaflets tiptop geregeld was. Hopelijk kunnen we de volgende keer weer op jullie rekenen."