Gelegenheidsvideo

Uitgelichte actuele berichten

H uwelijk, Uitvaart, Jubileum, Doop

Een feestelijke gelegenheid als een huwelijk of doopplechtigheid, maar ook een levensafsluiting zoals een uitvaart zijn momenten om vast te leggen voor de toekomst, maar ook om direct terug te kunnen kijken. Vaak kunnen direct betrokkenen zich de woorden, toevalligheden en gezichten niet goed meer herinneren door hun emoties. Hoe fijn is het om de gebeurtenis in de eigen omgeving terug te zien en opnieuw te beleven. Emoties kunnen in vele vormen vastgelegd worden in videobeelden. Het gaat om die momenten die tot in lengte van jaren bewaard mogen blijven.

Huwelijksvideo

Het vastleggen van de trouwceremonie, de toespraak van de ambtenaar en/of de geestelijke, de huwelijksgelofte, de eed, het uitwisselen van de ringen en het geven van de kus zijn momenten van geluk en liefde. Niets is mooier voor het echtelijk paar dan het creëren van beeldvorming voor de toekomst.   

Jubileum

Jaren van liefde en geluk die met zilver, goud of diamant bekroond worden zijn het ultieme moment voor beeldvorming op video. Ook een verjaardag  van 1 tot en met 100+ jaar is een moment om vast te leggen. Fantastische beelden om terug te zien, een mooie verslaggeving voor de toekomst, een registratie die geschiedenis schrijft.

Het afscheid

Een videoboodschap die u kunt laten tonen op uw eigen uitvaart. Via een interview of videoboodschap vertelt u hetgeen u de belangstellenden nog wilt meegeven. De opnames kunnen kort ervoor maar ook jaren eerder opgenomen zijn. Een bijzondere manier om uw laatste bericht te verspreiden.  

De uitvaart

Een afscheid op afstand via de livestream meebeleven of de registratie in een vertrouwde omgeving terugkijken en ontdekken wat u gemist hebt, zo vaak u wilt. Het herbeleven van het afscheid kan ook helpen om het verlies een plekje te geven. De verslaggeving van de uitvaart kan ook een zakelijk doel dienen voor bijvoorbeeld de uitvaartonderneming of de medewerkers van de overledene.

De herdenking

Denk hierbij aan een document waarin het leven van een dierbare herdacht wordt. Door middel van foto-, beeld- en geluidsopnamen wordt een videodocument gecreëerd dat in lengte van jaren een herinnering is. Hier kunnen ook oude analoge filmfragmenten in verwerkt worden.

Ellie van Dam

“Jullie hebben een prachtige registratie gemaakt en dat terwijl we jullie tijdens de uitvaart amper gezien hebben”.

Reacties

Gerard Berenstein

“De rouwadvertentie was bijna net zo duur als de uitvaartvideo, maar aan de video hebben we veel meer. Ik zou klanten willen adviseren om de advertentie te vergeten en liever een uitvaartvideo te laten maken. Als nabestaande heb je daar veel meer aan”.

Ben Bengerds

“Wat een mooie DVD is het geworden, mijn complimenten! Het was fijn maar ook emotioneel om alles terug te zien. De DVD was in de eerste plaats bedoeld voor onze moeder, die de uitvaart niet kon bijwonen, maar uiteindelijk ben ik er zelf ook heel blij mee”.