Het Klikteam

Peter Kwanten

Fotograaf en  videograaf 
met ervaring op het gebied van video editing en foto retouchering. Maker van content ten behoeve van publiciteit.

De loopbaan van Peter Kwanten vindt zijn oorsprong in de reclamewereld. Met affiniteit voor fotografie en video ontwikkelt hij zich in de breedte van dit vakgebied inclusief het montagewerk. Hij gaat websites bouwen, ontwerpt logo’s en verpakkingsmaterialen en bouwt dat uit tot alles wat waardevol is op het gebied van content voor publiciteit. 

Ben van der Goes

Cameraman, editor en technicus 
in de breedste zin van het woord. Bruggenbouwer die beeld en geluid samensmeedt tot onuitwisbare verslaggeving. 

De belangstelling die Ben van der Goes vanaf zijn kinderjaren heeft voor beeld-, audio- en digitale techniek hebben hem tot technisch specialist gevormd. Zijn brede maatschappelijke carrière en de ontwikkeling van zijn muzikale hobby met elektronisch inzicht hebben hem gemaakt tot bruggenbouwer die beeld en geluid laat samensmelten tot een technisch hoogstaand product met een onuitwisbaar herinneringsgehalte.

Toon Evers

Cameraman, editor en geluidstechnicus  
met een achtergrond in de muziekwereld. Ervaren muzikaal vakman op het gebied van beeld- en geluidstechniek.

Toon Evers is vanaf zijn jeugd opgegroeid met fotografie en film. De donkere kamer thuis en de liefde voor muziek zijn de rode draad die hem in de muziekwereld gedreven hebben. Als kind stond hij achter de camera om concerten en muziekvoorstellingen te filmen, ontwikkelde zich als muzikant en zocht samenwerkingen met  div. singer-songwriters en  muzikanten. Na zijn opleiding als geluidstechnicus is hij zich gaan richten op productie- en opnamentechniek. Beeld en geluid verheffen tot audiokunst is zijn passie. 

Bert  Heemskerk

Videograaf en fotograaf 
met meer dan 40 jaar ervaring op het gebied van beeldvastlegging. Maker van beelddocumenten ten behoeve van herinneringsnaslagwerken.

De loopbaan van Bert Heemskerk begint zo’n 40 jaar geleden als fotograaf en filmer. Hij heeft een achtergrond als cameraman bij de EO en runde jarenlang een fotowinkel. Die kennis is doorontwikkeld in het digitale tijdperk. Als zeer ervaring fotograaf en videograaf legt hij zich thans volledig toe op het vastleggen van beeld en geluid ten behoeve van verslaggeving en de creatie van herinneringsdocumenten.