Podiumregistratie

Uitgelichte actuele berichten

Podiumregistratie

Met meerdere camera’s live-streamen of vastleggen wat er op het podium gebeurt. Dat kunnen concerten, voorstellingen, presentaties of iedere andere act zijn. Voor fotografie en video zijn wij graag uw partner. Elke opdracht nemen we van tevoren uitgebreid met u door zodat helder is wat u kunt verwachten.

Concert en Voorstelling

Professional of amateur, groot of klein, orkest, koor, toneel, musical, dans, het maakt geen verschil. Elke opdracht wordt met veel passie uitgevoerd waarbij er rekening gehouden wordt met uw financiële mogelijkheden. Bij muzikale opdrachten komen alle specialisaties, audio en video bij elkaar. De ervaring met het opnemen van audio,  het filmen met meerdere camera’s tijdens alle soorten gebeurtenissen, met veel uiteenlopende gezelschappen, is de gedrevenheid. Wij bespreken graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Presentatie en Lezing

Een nieuw product lanceren, de jaarcijfers presenteren, een lezing, zijn interessant om vast te leggen. Een beeld- en geluidsregistratie is het middel om informatie terug te kijken, te herinneren of te bewaren voor de toekomst.

Seminar, Congres, Debat

Kennis, informatie, een discussie zijn zakelijke gebeurtenissen die waardevol zijn om vast te leggen voor nu en voor de toekomst. Ook een fotoreportage kan op veel manieren toepasbaar zijn binnen een onderneming. Denk hierbij aan marketing en reclame, een website, verpakkingsmaterialen en vele andere vormen van drukwerk.  

Reacties

Rein van Lemmer

"Bedankt voor alle hulp die we van jullie gekregen hebben. Een volgende keer zullen we weer aan jullie denken."

Lotte Laarhoven

"Fijn dat mijn presentatie dankzij jullie op tijd in goede banen geleid kon worden."

Henny van Staveren

"Bedankt voor de video van onze presentatie. Wij zijn er heel content mee en kunnen hem voor diverse doeleinden gebruiken."