Registratievideo en/of livestream

The Dashboard Danglers

Trailer theatershow “Take me home.”

De oprichter van The Dutch Eagles, Jaco van der Steen, wilde na 14 jaar graag iets nieuws en richtte The Dashboard Dangles op. In deze band zitten muzikanten die hun sporen hebben verdiend en er wordt samengewerkt met Boudewijn de Groot die enkele liedjes schreef. Het doel van de trailer was om de band onder de aandacht van zaaleigenaren te brengen. Er is voor gekozen om een volledige voorstelling te registreren en daaruit een trailer samen te stellen.

Camera

Audio

Montage

Peter Kwanten, Toon Evers en Ben van der Goes

Toon Evers

Toon Evers

Vals Consolación

Videoclip Matthijs Rührup

Muzikant Matthijs Rührup (klassiek gitaar, ukelele, banjo en piano) bracht zijn CD “Guitar Tranquility” uit en wilde ter ondersteuning van de release een tweetal videoclips produceren. Omdat Toon Evers al verantwoordelijk was voor de opname en productie van de CD, was de keuze vlot gemaakt wie deze clips moesten realiseren.

Camera

Audio

Montage

Toon Evers, Ben van der Goes

Toon Evers

Toon Evers

Baby Loss Awareness Week

Aftermovie slotbijeenkomst van week.

Elk jaar vindt in oktober wereldwijd de Baby Loss Awareness Week plaats. In Nederland georganiseerd door steunpunt Nova met als doen stil te staan en aandacht te vragen voor ouders die hun (ongeboren) baby verliezen. Het doel van deze aftermovie was om een korte impressie van de slotbijeenkomst weet te geven voor op sociale media. Een aftermovie en compilatie van een event zijn zeer geschikte middelen om interesse te wekken voor een volgend event of om verantwoordding aan subsidieverstrekkers en andere stakeholders af te leggen.

Camera

Audio

Montage

Toon Evers, Ben van der Goes

Toon Evers

Toon Evers