Onze werkwijze: 

Een bedrijfsvideo is het visitekaartje van jullie bedrijf. Het vertelt jullie verhaal, wie jullie zijn en wat jullie doen. Wij leggen dit vast in een video die als doel heeft potentiële klanten te overtuigen om hun opdracht bij jullie uit te besteden. Om de video te produceren dan lopen wij zes vaste stappen.

Kennismaking:
Na ons eerste contact is het belangrijk het bedrijf te leren kennen. Dit is nodig om de bedrijfsvideo goed te laten aansluiten op wat jullie willen uitstralen. De nadere kennismaking kan online maar elkaar in het echt ontmoeten heeft de voorkeur. Dit is ook het moment om het doel van de bedrijfsvideo te bepalen.

Concept:
Het doel wordt uitgewerkt in een concept voor de video. Samen bepalen we wat het best past bij de boodschap die de video moet overbrengen.

Script:
Het concept wordt verder uitgewerkt tot een script waarin de “Looks en Feel” van de video helemaal zijn uitgewerkt.

Opnamedag:
Nu moet het gebeuren. Het opnameteam (camera, geluid, regie) eventueel aangevuld met acteurs gaan aan de slag volgens het script. De bedrijfsvideo wordt systematisch opgebouwd.

Montage:
De video komt nu echt tot stand. De opnames worden, volgens script gemonteerd, gekleurd, van titels, audio en eventueel een voice-over voorzien. Hierna bekijken we samen de video en passen we die, indien gewenst, aan.

Aflevering:
De bedrijfsvideo is nu klaar om te worden ingezet. Wij lever de video digitaal af zodat jullie hem kunnen gebruiken waar jullie dat willen.