Contact

Wat is fotografie-video precies?

Fotografie-Video (FV) is de samenwerking Quantasie en ADVL Media. Twee bedrijven in hetzelfde werkveld met verschillende specialismen maar met heel veel raakvlakken. Door samen te werken ontstaan er allerlei voordelen. Zo wordt bijvoorbeeld de continuïteit verbeterd, neemt de kwaliteit toe, wordt kennis gedeeld en er zijn meer apparatuur beschikbaar die bovendien efficiënter wordt ingezet. Bovendien heeft elk lid van ons klikteam een eigen expertise die ook wordt ingebracht binnen FV. Kortom een win-winsituatie. Naast FV blijven de oorspronkelijke bedrijven, Quantasie en ADVL Media, werkzaam als individuele bedrijven bij hun bestaande klantenkring. Voor bestaande opdrachtgevers verandert er dus niets tenzij dat wij denken dat de klant beter af is bij FV of dat ons collega bedrijf iets kan bieden wat het oorspronkelijke bedrijf niet kan. In dat geval overleggen we vooraf en blijft de contactpersoon sowieso dezelfde. Als bestaande klant ervaart u hooguit voordelen en anders blijft het hetzelfde.

Peter Kwanten

Fotograaf en videograaf met ervaring op het gebied van video editing en foto retouchering. Maker van content ten behoeve van publiciteit.

info@fotografie.nl
06 53 342 677

Ben van der Goes

Cameraman, editor en IT technicus in de breedste zin van het woord. Bruggenbouwer die beeld en geluid samensmeedt tot onuitwisbare verslaggeving. 

ben@fotografie-video.nl
06 23 454 721 

Antoon Evers

Cameraman, editor en geluidstechnicus met een achtergrond in de muziekwereld. 
Ervaren muzikaal vakman.  

toon@fotografie-video.nl